Contractmanager


Plaats regio Gouda

Perfecte uitdaging voor een “Pietje Precies”, die als Contractmanager een vakkundige gesprekspartner is voor klanten en een kei is in projectadministratie!


 


De opdrachtgever is een inspectie- en adviesbureau in de regio Gouda. Door onafhankelijk periodiek onderzoek naar de lucht- en waterkwaliteit helpt dit bedrijf gebouweigenaren, beheerders en gebruikers een gezonde en veilige leef- en werkomgeving te creëren, waarbij wordt voldaan aan wet- en regelgeving. Het bedrijf heeft mooie opdrachtgevers, zoals grote vastgoedorganisaties, beheermaatschappijen en de rijksoverheid.


 


Omschrijving:


Als Contractmanager ben jij een gedreven adviespartner die de wensen van de klant precies weet te vertalen naar een goede uitvoering. Met jouw praktische en servicegerichte instelling ben je in staat de klant te ontzorgen rondom legionellapreventie, luchtkwaliteit en woningkeuringen.


 


Je bent trots op je vakkundigheid en met goede reden: de uitvoering van de contracten is bij jou in goede handen. Bovendien ben je de belangrijkste schakel tussen de wensen van de opdrachtgever en de afdeling uitvoering. Met de planning en overzichten die jij aanlevert kunnen jouw collega’s op pad om hun werkzaamheden goed uit te voeren. Teamwork vind je belangrijk en wij ook!


 


Zo ziet je dag eruit


Jouw dag begint op locatie van een grote opdrachtgever.  Je bespreekt hier het lopende contract met betrekking tot legionellapreventie samen met de objectmanager van de diverse locaties die onder dit account vallen. Je neemt de voortgang van de lopende werkzaamheden door en bespreekt de planning. Daarnaast wijs je de objectmanager op mogelijkheden op het gebied van de luchtkwaliteit. Hierna rijd je naar kantoor en maakt daar nog twee nacalculaties voor projecten die onlangs zijn opgeleverd.


 


Je loopt vervolgens met de collega’s van afdeling planning nog de uitvoering na: lopen alle projecten volgens planning of zijn er knelpunten te verwachten in de uitvoering en staat alles goed in de planning. Lunchtijd!


 


Na de gezamenlijke lunch check je in het CRM systeem welke projecten volgende week gepland staan en check je of alles daarvoor geregeld is: capaciteit, instructies, gereedschap en materiaal. Waar nodig schakel je de werkvoorbereider bij. Je overlegt nog even kort met de technisch manager over een knelpunt in de installatie en beantwoordt nog wat email. Je dag zit erop!


Functie Eisen

Geboden: • Marktconform salaris;

 • 26 vakantiedagen en daar bovenop 3 bonus malusdagen;

 • Pensioenregeling;

 • Bedrijfsauto;

 • Telefoon en laptop;

 • Mogelijkheid tot collectieve korting op diverse verzekeringen;

 • Mogelijkheid tot verdere opleiding en training binnen de eigen Academy;

 • Dit betreft een werving- en selectieopdracht, wat betekent dat je rechtstreeks in dienst gaat bij de opdrachtgever.


 


Functie-eisen: • Je bent afgestudeerd aan een HBO opleiding zoals Commerciële Economie (of vergelijkbaar) en hebt affiniteit met (installatie)techniek. Daarnaast ben je aantoonbaar administratief sterk onderlegd;

 • Je haalt voldoening uit het perfect uitvoeren van de contracten, zowel op gebied van uitvoering als de administratie;

 • Jouw bijnaam is 'Pietje precies' en gaat graag nauwkeurig te werk! Daarnaast passen de woorden 'servicegericht' en 'kwaliteitsgericht' helemaal bij je;

 • Je houdt van afwisselende omgevingen. De hele week achter een computer zitten past niet bij jou!


 


Meer informatie: 06-23988079


Solliciteren: meijboom@sagiusws.nl

Solliciteer op: Contractmanager

* required Fields

Verzoek meer informatie: Contractmanager

* required Fields

TYPISCH SAGIUS

 • Fee van slechts 15%
 • Wij regelen het voor u
 • No Cure No Pay
 • Garantieregeling

Schrijf je nu in:

Gebruik dit formulier om je in te schrijven als werk zoekende bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields

Plaats nieuwe vacature:

Gebruik dit formulier om een neiuwe vacature te plaatsen bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields