Projectleider Legionellapreventie


Plaats regio Gouda

Mooie vervolgstap voor Adviseurs Legionellapreventie, waarbij je als vakspecialist werkzaam bent voor de opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf.


 


De opdrachtgever is een inspectie- en adviesbureau in de regio Gouda. Door onafhankelijk periodiek onderzoek naar de lucht- en waterkwaliteit helpt dit bedrijf gebouweigenaren, beheerders en gebruikers een gezonde en veilige leef- en werkomgeving te creëren, waarbij wordt voldaan aan wet- en regelgeving. Het bedrijf heeft mooie opdrachtgevers, zoals grote vastgoedorganisaties, beheermaatschappijen en de rijksoverheid.


 


Dit ben jij:


Als projectleider  ben jij een gedreven adviespartner die de wensen van de klant precies in kaart kan brengen. Met jouw praktische kijk op installaties bezoek jij de locaties van het Rijksvastgoedbedrijf in je regio zoals paleizen, gevangenissen, kazernes en rechtbanken en neemt de intakes af! Op basis van deze intake kunnen de adviseurs aan de slag met hun opnames. Je bent trots op je expertise en met goede reden: onder jouw (technische) leiding verlopen de contractwerkzaamheden soepel en bij vragen of verzoeken ben je een fijn aanspreekpunt. Je hebt je projectadministratie op orde waardoor de opdrachtgever altijd beschikt over de juiste informatie. Hiermee ben je een belangrijke schakel binnen het proces en een sleutelfiguur bij het in kaart brengen van het legionellagevaar. Jouw kennis van legionella breng je over op je collega’s waardoor je bijdraagt aan verbetering van kennis en kwaliteit.


Teamwork vind je belangrijk en wij ook!


 


Zo ziet je dag eruit als Projectleider


Jouw dag begint in een legeringsgebouw op een grote kazerne. Je verzorgd hier de opstart van de werkzaamheden voor de adviseurs. Daarna bezoek je een gevangenis, een nieuwe locatie, samen met de opdrachtgever voor een intake gesprek. Bij de volgende locatie die dag moet een schouw worden gehouden met de installateur om installatiegebreken door te nemen. Vervolgens ga je naar huis of kantoor om op basis van de eerder gedane intake een begroting te maken welke wordt verwerkt en ingediend door de projectcoördinator.


Na het checken van de e-mail controleer je nog even een adviesrapport voor oplevering en stem je met de afdeling planning de komende opnames af. Voordat je de auto in gaat bespreek je met de technisch manager wat knelpunten en onderweg in de auto bel je de adviseurs om hun opnames door te nemen. Je dag zit erop!


Functie Eisen

Geboden: • Marktconform salaris;

 • 26 vakantiedagen en daar bovenop 3 bonus malusdagen;

 • Pensioenregeling;

 • Telefoon en laptop;

 • Mogelijkheid tot collectieve korting op diverse verzekeringen;

 • Mogelijkheid tot verdere opleiding en training binnen de eigen Academy;

 • Dit betreft een werving- en selectieopdracht, wat betekent dat je rechtstreeks in dienst gaat bij de opdrachtgever.


 


Gevraagd: • Je bent minimaal afgestudeerd aan een technische MBO4-opleiding (zoals installatietechniek of WTB) en hebt minimaal 5 jaar ervaring in de installatietechniek. Je hebt jezelf ontwikkeld en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring als adviseur legionellapreventie;

 • Je bent in bezit van je BRL6010:2019 of bent bezig deze te behalen. Daarnaast ben je in het bezit van een VCA-diploma, heb je een rijbewijs en is het aanvragen van een VOG geen bezwaar;

 • Jouw bijnaam is 'Pietje precies' en gaat graag nauwkeurig te werk! Daarnaast passen de woorden 'servicegericht' en 'kwaliteitsgericht' helemaal bij je;

 • Je houdt van afwisselende omgevingen. De hele week achter een computer zitten past niet bij jou!


 


Meer informatie: 06-23988079


Solliciteren: meijboom@sagiusws.nl

Solliciteer op: Projectleider Legionellapreventie

* required Fields

Verzoek meer informatie: Projectleider Legionellapreventie

* required Fields

TYPISCH SAGIUS

 • Fee van slechts 15%
 • Wij regelen het voor u
 • No Cure No Pay
 • Garantieregeling

Schrijf je nu in:

Gebruik dit formulier om je in te schrijven als werk zoekende bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields

Plaats nieuwe vacature:

Gebruik dit formulier om een neiuwe vacature te plaatsen bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields