Servicecoördinator


Plaats regio Gouda

Voor deze functie zoeken we een communicatieve duizendpoot voor het technisch beoordelen van storingen/ opdrachten, die er ook voor zorgt, dat de monteurs de juiste materialen bij zich hebben.


 


Met tienduizenden pompinstallaties in onderhoud in heel Nederland en ruim 50 servicemonteurs die er voor zorgen dat deze installaties in tip top conditie blijven, is een goede voorbereiding noodzaak. Alleen zo kunnen monteurs zo efficiënt mogelijk werken en klanten 24/7 ondersteunen met betrouwbare oplossingen.


 


Als Servicecoördinator heb je een veelzijdige functie:


-       Je doet de technische beoordeling van de werkbonnen, neemt storingen aan, stemt telefonisch de werkzaamheden intern en extern af en zorgt dat de monteurs beschikken over de juiste materialen. Binnen jouw regio ben je de technische schakel tussen de interne en externe klant.


-       Je werkt samen met een planner, een administratieve kracht en een groep monteurs. Samen zorg je dat alle werkzaamheden in jullie geografische gebied goed worden uitgevoerd. Binnen het team ben jij de allrounder die het technische deel van de werkzaamheden extern en intern organiseert en coördineert.


-       Voor deze functie heb je een goede kennis van techniek nodig. Op de binnendienst ben je de technische schakel tussen verkoop en uitvoering. Je controleert de adviesbonnen van de monteurs en checkt of de verkooporders die worden gemaakt overeenkomen met de werkzaamheden die de monteur heeft aangevraagd.


-       Bij storingen ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je neemt de storing aan en probeert eerst met de klant te kijken of je ze telefonisch kunt helpen. Als dit niet kan, dan zorg je dat de planning wordt aangestuurd om een bezoek te brengen en check je of de monteur de juiste materialen in zijn bus heeft om het op te lossen.


-       Je bent dus een groot deel van de dag aan de telefoon om met de klant, monteur, verkoop en het bedrijfsbureau af te stemmen welke materialen wanneer nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren.


-       Om te zorgen dat de monteurs de juiste materialen meekrijgen voor hun opdrachten coördineer je dat ze op tijd klaar liggen en doe je altijd nog even een fysieke check in het magazijn, voordat de materialen worden verzonden of worden opgehaald door de monteurs.


-       Naast de telefoon en de technische zaken zit er natuurlijk ook wat administratie binnen de functie. Als werkvoorbereider zorg je dat alle werkzaamheden die binnen de all-in contracten vallen administratief op de juiste manier worden verwerkt.


 


 


 


Geboden:


-       Veel afwisseling en verantwoordelijkheid om met de juiste technische beoordeling en coördinatie de werkzaamheden van de monteurs voor te bereiden


-       Een enthousiast en flexibel team waarmee je gezellig en goed kunt samenwerken.


-       Uitgebreide producttrainingen en praktijkgerichte workshops


-       Een leuke baan binnen kantoortijden


-       Een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden


-       Direct dienstverband bij de opdrachtgever.


Functie Eisen

Gevraagd:


-       Een technische achtergrond is een voorwaarde om onze klanten te kunnen ondersteunen, werkbonnen te beoordelen en intern de juiste processen aan te sturen. Je leert van ons de fijne kneepjes van de pomptechniek, maar je hebt wel MTS werk- of denkniveau, richting elektrotechniek / werktuigbouwkunde of vergelijkbaar


-       Een oplossingsgerichte teamspeler met proactieve instelling om zaken snel op te pakken


-       Je hebt veel verschillende werkzaamheden en er zijn regelmatig urgente zaken die je direct moet oppakken. Je bent daarom goed in prioriteiten stellen, structuur bepalen en eigen planning bewaken.


-       Je hebt veel contact met collega's en klanten. Daarvoor moet je duidelijk, efficiënt en klantvriendelijk communiceren.


-       Je werkt dagelijks met geavanceerde bedrijfsinformatiesystemen om alles op elkaar af te stemmen. Affiniteit met deze systemen is erg handig om je snel wegwijs te maken in de functie.


 


Meer informatie: Michèle Meijboom, 06-23988079


Solliciteren: meijboom@sagiusws.nl

Solliciteer op: Servicecoördinator

* required Fields

Verzoek meer informatie: Servicecoördinator

* required Fields

TYPISCH SAGIUS

  • Fee van slechts 15%
  • Wij regelen het voor u
  • No Cure No Pay
  • Garantieregeling

Schrijf je nu in:

Gebruik dit formulier om je in te schrijven als werk zoekende bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields

Plaats nieuwe vacature:

Gebruik dit formulier om een neiuwe vacature te plaatsen bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields