Teamleider Planning


Plaats regio Gouda

We zoeken een kei van een Planner voor een veelzijdige en brede leidinggevende rol als Teamleider van een kleine maar belangrijke afdeling!


 


De organisatie


Onze opdrachtgever is met circa 170 medewerkers een van de middelgrote bedrijven in de zorgsector. Ze zijn een landelijk werkend familiebedrijf gevestigd in de regio Gouda. Ze leveren hulpmiddelen aan zorginstellingen zoals ziekenhuizen en verpleeghuizen. Daarnaast voeren ze reparaties, onderhoud en keuringen uit aan zorghulpmiddelen.


Het bedrijf staat binnen hun branche bekend als innovatief, meedenkend, lerend, deskundig en betrouwbaar. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel.


 


Momenteel heeft iedere afdeling een eigen Planner. Dit gaat veranderen in één aparte afdeling Planning, die zich in zet voor de diverse afdelingen binnen het gehele bedrijf. De planningswerkzaamheden zijn allemaal gericht op de buitendienst, waaronder de planning van:


-       Transport;


-       Monteurs/ service/ onderhoud;


-       Afleveringen verhuurmiddelen.


 


In de functie van Teamleider ben je eindverantwoordelijk voor een gestroomlijnd en efficiënt proces. Er zal gebruik gemaakt gaan worden van een nieuw planningssysteem (Relyon), waarin jij het voortouw neemt voor de uitrol van dit systeem. Je geeft op een coachende manier leiding aan de drie medewerkers van de afdeling.


 


Geboden:


Deze organisatie investeert in haar medewerkers, niet alleen in salaris maar ook in activiteiten. Zo zijn er al verschillende collega´s de lucht in gegaan met een luchtballon. Er is  nog een plek vrij ;-)… Ieder jaar hebben ze een uitbundig kerstfeest en ook in de zomer is er genoeg te doen! Ze hebben een jaarlijkse BBQ en als het weer kan gaan ze met collega´s en aanhang naar de Efteling. Er is een actieve personeelsvereniging die zodra het weer kan je graag verwelkomt bij een leuke activiteit!


 


En verder: • Een afwisselende en verantwoordelijke functie;

 • Werken bij een organisatie met een fijne werkcultuur en een hoge medewerker tevredenheid;

 • Prima marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;

 • Rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever.


Functie Eisen

Voor de opdrachtgever is het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, met ieder zijn persoonlijke kwaliteiten en talenten. Ze zijn als zorgverbeteraars nooit uitgeleerd en worden enthousiast van het leren van nieuwe dingen. Ervaring in hun branche is geen vereiste. Wel zijn er een aantal eigenschappen die je mee moet brengen om deze functie succesvol uit te kunnen voeren.


Ze zoeken een collega die: • Communicatief vaardig is;

 • Een betrouwbaar, lerend en hartelijk karakter heeft;

 • Altijd nadenkt over verbeteringen;

 • Ruime en brede ervaring heeft als Planner en bij voorkeur ook enige leidinggevende/ coachende ervaring;

 • Over HBO werk- en denkniveau beschikt.


 


 


Meer informatie: 06-23988079


Solliciteren: meijboom@sagiusws.nl

Solliciteer op: Teamleider Planning

* required Fields

Verzoek meer informatie: Teamleider Planning

* required Fields

TYPISCH SAGIUS

 • Fee van slechts 15%
 • Wij regelen het voor u
 • No Cure No Pay
 • Garantieregeling

Schrijf je nu in:

Gebruik dit formulier om je in te schrijven als werk zoekende bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields

Plaats nieuwe vacature:

Gebruik dit formulier om een neiuwe vacature te plaatsen bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields