Vacatures

Project Consultant duurzame klimaatproducten

Plaats: regio Rotterdam

Gaat jouw hart sneller kloppen van duurzame klimaatoplossingen en beschik jij over de juiste kennis om klanten van het juiste advies te voorzien? Lees dan snel verder!

Servicemonteur regio Utrecht

Plaats: Utrecht

Als servicemonteur stap je dagelijks in je goed uitgeruste servicebus om op locaties in je eigen regio pompinstallaties te onderhouden, te plaatsen of storingen op te lossen.

Medewerker Verkoop Binnendienst Duitstalige markt

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Mooie uitdagende functie bij ambitieus en groeiend bedrijf voor commerciële kandidaat met een goede beheersing van de Duitse taal!

EP-W adviseur

Plaats: regio Gouda

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je de mogelijkheid hebt verder opgeleid te worden? Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte collega en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van energielabels?

Lees dan snel verder!

Waterzijdig Monteur

Plaats: Dordrecht

Ben jij een techneut met oog voor detail? Wil jij graag werken voor een gezellig bedrijf, waar je wordt gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Inside Sales Representative

Plaats: regio Rotterdam

Sta jij open voor een interessante uitdaging in een nichemarkt binnen de freight forwarding industrie? Werk jij graag bij een ambitieuze organisatie? Lees dan snel verder!

Customer Service Medewerker (32 - 38 uur)

Plaats: regio Utrecht

Ben jij graag een eerste aanspreekpunt en een sparringpartner voor je klanten? Ben je al enigszins thuis in de waterwereld en wil je werken bij een ambitieuze organisatie? Lees dan snel verder!

Industrieel Inkoper

Plaats: regio Leiden

Heb jij al enige ervaring als Inkoper en wil jij je graag ontwikkelen tot een volwaardig Industrieel Inkoper? Lees dan snel verder!

Technisch commercieel medewerker duurzame klimaatproducten

Plaats: regio Rotterdam

Wil je meewerken aan de groei van dit mooie bedrijf gericht op duurzame energie en heb jij een technische opleidingsachtergrond op minimaal Mbo niveau en wil jij jezelf graag ontwikkelen? Lees dan snel verder!

(Jr.) Engineer / Calculator Woningbouw (Installatietechniek)

Plaats: Dordrecht

Veelzijdige functie voor een techneut, die graag de rol van “spin in ’t web” vervult!

Projectleider Installatietechniek

Plaats: Dordrecht

Afwisselende en verantwoordelijke functie waarin je verantwoordelijk bent voor de realisatie en het coördineren van diverse projecten en het leiding geven aan een projectgroep (ca. 10- 25 medewerkers).

Servicemonteur verwarming

Plaats: Dordrecht

Ben jij een techneut met oog voor detail? Wil jij graag werken voor een gezellig bedrijf, waar je wordt gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Financieel Adviseur

Plaats: regio Dordrecht

Heb jij een bedrijfseconomische of vergelijkbare achtergrond? Denk jij graag met klanten mee en geef je hen graag een eerlijk advies? Lees dan snel verder!

Assistent Controller

Plaats: Zwijndrecht

Ben jij goed met cijfers en ga jij nauwkeurig en zorgvuldig te werk? Lees dan verder!

Technisch Service Medewerker waterkwaliteit

Plaats: regio Utrecht

Heb jij twee rechterhanden en heb je al enige ervaring in de waterwereld? Of lijkt dat je een interessante werkomgeving? Lees dan snel verder!

Business Supporter (pompinstallaties)

Plaats: regio Leiden

Voor een internationale salesafdeling zoeken wij voor onze opdrachtgever een enthousiaste collega op de binnendienst, die voor collega’s en klanten een persoonlijk aanspreekpunt is, waarop ze kunnen vertrouwen voor een goed onderbouwd technisch advies, een goede samenwerking bij grote aanbestedingen, projectopnames en het coördineren van de technische vertaling van al hun uitdagende productspecificaties.

Montage Medewerker

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij twee rechterhanden, een goede beheersing van de Nederlandse taal en heb je zin in een nieuwe baan bij een groeiend bedrijf, waar je kunt samenwerken met leuke collega’s? Lees dan snel verder!

Monteur Zonnepanelen

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij een technische achtergrond en ben je fulltime beschikbaar? Lees dan snel verder!

Adviseur EP-U

Plaats: regio Gouda

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je de mogelijkheid hebt verder opgeleid te worden? Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte collega en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van verduurzamen van gebouwen? Lees dan snel verder!

Backoffice Medewerker

Plaats: Zwijndrecht

Ben jij een administratieve duizendpoot met affiniteit en heb je een commerciële inslag? Heb je ervaring- of interesse in techniek of scheepvaart? Lees dan snel verder!

Accountmanager Noord Nederland (automotive)

Plaats: Assen

Ben jij commercieel gedreven en een kei in het binnenhalen van new business? Wil jij werken voor een internationale en dynamische organisatie met een open werksfeer? Lees dan snel verder!

Financieel Medewerker Administratiekantoor (parttime of fulltime)

Plaats: Dordrecht

Wil jij jezelf verder ontwikkelen in de financiële dienstverlening? Bij deze opdrachtgever denken ze graag mee met hun klanten. Spreekt dit jou ook aan? Lees dan gauw verder!

Servicemonteur regio Amsterdam

Plaats: Amsterdam

Als servicemonteur stap je dagelijks in je goed uitgeruste servicebus om op locaties in je eigen regio pompinstallaties te onderhouden, te plaatsen of storingen op te lossen.

Projectleider Legionella

Plaats: Nederland

Ben jij een Monteur of Projectleider met kennis van Legionellapreventie? Ben jij een energieke en opgewekte gesprekspartner voor jouw opdrachtgevers en je team en wil jij werken als vakspecialist op technisch uitdagende locaties? Lees dan snel verder!

Opleiding tot EP-W Adviseur

Plaats: regio Gouda

Bouwkundigen opgelet! Wij hebben de perfecte volgende stap voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte adviespartner voor jouw opdrachtgevers en wil jij opgeleid worden om te gaan werken als vakspecialist voor veilig, gezond en duurzaam wonen? Lees dan snel verder!

Servicetechnicus Utiliteit

Plaats: Dordrecht

Mooie baan bij fijn bedrijf met professionele en betrokken medewerkers voor een techneut met ervaring in de installatietechniek!

Print Operator

Plaats: regio Gouda

Heb jij al enige ervaring met digitale printers en heb je kennis van colormanagement? Wil je werken bij een leuk bedrijf met een goede werksfeer? Lees dan snel verder!

Operations Supervisor Europees Wegtransport

Plaats: Rotterdam

Werk jij graag als meewerkend voorman/vrouw en als eindverantwoordelijke voor jouw team gecombineerd met een eigen klantenpakket? Zit customer service in jouw DNA? Lees dan snel verder!

HR Medewerker parttime

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Ben jij een discrete teamplayer en heb jij al enige ervaring als HR Medewerker? Lees dan snel verder!

Accountmanager foodbranche

Plaats: regio Haarlem

Ben jij een enthousiaste en gedreven Accountmanager, die kansen weet om te zetten in successen en heb jij een achtergrond in de foodbranche of technische richting? Lees dan snel verder!

Magazijn Medewerker

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij ervaring als magazijnmedewerker of vind je dat dit een baan is die goed bij je past? Lees dan snel verder!

(Aankomend) Operator

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij minimaal Vmbo niveau en beschik je over technisch inzicht? Dan is de functie van (aankomend) Operator misschien wel iets voor jou!

Projectcoördinator

Plaats: regio Gouda

Projectcoördinatoren opgelet! Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte steunpilaar voor jouw team en wil jij werken als projectcoördinator voor een uitdagend project?

Junior Controller

Plaats: regio Rotterdam

Ben jij een financial en wil jij jezelf ontwikkelen tot een topper in je vak? Heb jij een scherpe blik op de toekomst? Lees dan snel verder!

Medewerker Financiële Administratie

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Ben je een kei in de financiële administratie en ben je heel nauwkeurig? Wil je graag werken bij een groeiend familiebedrijf met een warme en informele bedrijfscultuur? Lees dan snel verder!

Secretaresse (32 uur)

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb je ervaring als Secretaresse? Ben je communicatief vaardig en ben je op zoek naar een afwisselende baan binnen een innovatieve organisatie met een fijne werksfeer? Lees dan verder!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

36 Artikel(en)

TYPISCH SAGIUS

  • Fee van slechts 18%
  • Wij regelen het voor u
  • No Cure No Pay
  • Garantieregeling

Schrijf je nu in:

Gebruik dit formulier om je in te schrijven als werk zoekende bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields

Plaats nieuwe vacature:

Gebruik dit formulier om een neiuwe vacature te plaatsen bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields