Vacatures

Servicemonteur installatietechniek

Plaats: Dordrecht

Ben jij een techneut met oog voor detail? Wil jij graag werken voor een gezellig bedrijf, waar je wordt gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Planner / Projectondersteuner

Plaats: regio Gouda

Planners en projectondersteuners opgelet! Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte duizendpoot en zijn de werkopdrachten van klanten bij jou in goede handen? Lees dan snel verder!

Projectleider

Plaats: Dordrecht

Afwisselende en verantwoordelijke functie waarin je verantwoordelijk bent voor de realisatie en het coördineren van diverse projecten en het leiding geven aan een projectgroep (ca. 10- 25 medewerkers).

Commercieel Medewerker Binnendienst (32 - 40 uur)

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij een commerciële of administratieve (opleidings-)achtergrond? Ben je een echte ondersteuner en word je blij van contact met klanten en collega’s? Lees dan verder!

Product Manager

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij een (elektro)technische achtergrond? Heb je daarnaast ervaring met projectmanagement en misschien ook al enige kennis van verlichting? Wil je daarnaast werken bij een ambitieus groeiend bedrijf met een fijne werksfeer? Lees dan snel verder!

Logistiek Administratief Medewerker (32- 40 uur)

Plaats: regio Zwijndrecht

Heb jij logistiek administratieve ervaring? Vind je het prettig wanneer geen dag hetzelfde is en spreekt het je aan om te werken voor een familiebedrijf met Rotterdamse mentaliteit? Lees dan snel verder!

Servicemonteur regio Utrecht

Plaats: Utrecht

Als servicemonteur stap je dagelijks in je goed uitgeruste servicebus om op locaties in je eigen regio pompinstallaties te onderhouden, te plaatsen of storingen op te lossen.

Administratief Medewerker commerciële afdeling (32-40 uur)

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij een commerciële of administratieve (opleidings-)achtergrond? Ben je een echte ondersteuner en word je blij van contact met klanten en collega’s? Lees dan verder!

Werkvoorbereider Woningbouw en Utiliteit

Plaats: Dordrecht

Veelzijdige functie waarin je verantwoordelijk bent voor meerdere projecten in woningbouw en/of utiliteit!

Category Manager Inkoop

Plaats: regio Leiden

Ben jij een innovatieve inkoper, die als proactieve ketenmanager het category team naar bijzonder prestaties weet te leiden? Wil je werken in een dynamische internationale organisatie? Lees dan snel verder!

Werkvoorbereider

Plaats: regio Leiden

Ben jij een technische duizendpoot en ben je communicatief sterk? Wil je graag werken bij een solide mensgerichte organisatie? Lees dan snel verder!

Administratief Medewerker (24 - 40 uur)

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij ervaring als administratief ondersteuner en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij graag werken in een leuke organisatie met enthousiaste collega’s? Lees dan vooral verder!

Monteur (waterzijdig)

Plaats: Dordrecht

Ben jij een techneut met oog voor detail? Wil jij graag werken voor een gezellig bedrijf, waar je wordt gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Autocad Tekenaar

Plaats: regio Gouda

AutoCAD tekenaars opgelet! Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte tekenaar? En wil jij bijdragen aan veilig en duurzaam wonen en werken voor onze opdrachtgevers zoals makelaars, woningbouwcorporaties en aannemers op onze afdeling Veiligheid & Duurzaamheid?

Lees dan snel verder!

Servicetechnicus

Plaats: Dordrecht

Mooie baan bij fijn bedrijf met professionele en betrokken medewerkers voor een techneut met ervaring in de installatietechniek!

Logistiek Medewerker (32-40 uur)

Plaats: regio Gouda

Voor hun geautomatiseerde magazijn zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Magazijnmedewerker. Wil je tijdens kantooruren aan de slag, ben je klantgericht en stressbestendig en vind je het leuk om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder!

Teamleider Product Management

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij al enige ervaring in het aansturen van een klein team? Heb je daarnaast ervaring met projectmanagement en affiniteit met techniek en/ of verlichting? Wil je daarnaast werken bij een ambitieus groeiend bedrijf met een fijne werksfeer? Lees dan snel verder!

Administratief Medewerker (24 - 39 uur)

Plaats: regio Amsterdam

Ben jij een echte spin in ‘t web? Wil je graag werken in een ondersteunende functie op een kleine afdeling binnen een groot internationale organisatie? Lees dan snel verder!

EP-U Adviseur

Plaats: Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je de mogelijkheid hebt verder opgeleid te worden? Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte collega en wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van verduurzamen van gebouwen? Lees dan snel verder!

Accountmanager Bouw, vastgoed en woningbouw

Plaats: regio Gouda

Accountmanagers opgelet! Wij hebben de perfecte uitdaging voor jou. Ben jij een vakkundige en opgewekte gesprekspartner voor jouw opdrachtgever en wil jij werken als vakspecialist op uitdagende locaties bij een bedrijf gericht op duurzaamheid? Lees dan snel verder!

Administratief Medewerker Servicedesk (gemiddeld 32 uur)

Plaats: Dordrecht

Leuke afwisselende baan, waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor klanten en veel contact hebt met de monteurs!

Accountmanager (technische branche)

Plaats: regio Gouda

Heb jij gevoel voor techniek en commercie? Wil je deze vakgebieden graag combineren en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een dynamisch bedrijf met enthousiaste collega’s? Lees dan snel verder!

Commercieel Medewerker Binnendienst Duitse markt

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben je graag in contact met klanten. Heb je daarnaast interesse in techniek en beheers je de Duitse taal of ben je bereid deze te leren? Lees dan snel verder!

Commercieel Medewerker Binnendienst Transport & Logistiek

Plaats: regio Dordrecht

Ben jij geïnteresseerd in transport en- of logistiek en heb je een commerciële klantgerichte instelling? Lees dan snel verder!

Logistiek Medewerker

Plaats: Alphen aan den Rijn

Heb je al enige ervaring als Logistiek Medewerker? Ben je daarnaast nauwkeurig, flexibel en steek je graag je handen uit de mouwen? Lees dan snel verder!

Administratief Medewerker afd. Sales

Plaats: Zwijndrecht

Ben jij een administratieve duizendpoot met een commerciële inslag? Heb je ervaring- of interesse in techniek of scheepvaart? Lees dan snel verder!

Commercieel Medewerker Binnendienst (afd. Replacement)

Plaats: regio Leiden

Heb jij een commerciële instelling en ben je op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan? Wil je werken in een enthousiast team binnen een gezond en innovatief bedrijf met een informele sfeer? Lees dan vooral verder!

Commercieel Medewerker Binnendienst Verpakkingsoplossingen (32 - 40 uur)

Plaats: regio Gouda

Staat klanttevredenheid hoog in je vaandel en vind je het leuk om zowel commerciële als administratieve taken te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Floormanager / Event Manager (32 - 37 uur)

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Ben je een gastheer- of vrouw in hart en nieren? Ben je daarnaast organisatorisch sterk en een kei in het organiseren van events? Wil je graag werken bij een groeiend familiebedrijf met een warme en informele bedrijfscultuur? Lees dan snel verder!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

29 Artikel(en)

TYPISCH SAGIUS

  • Fee van slechts 18%
  • Wij regelen het voor u
  • No Cure No Pay
  • Garantieregeling

Schrijf je nu in:

Gebruik dit formulier om je in te schrijven als werk zoekende bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields

Plaats nieuwe vacature:

Gebruik dit formulier om een neiuwe vacature te plaatsen bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields