Vacatures

Project Consultant duurzame klimaatproducten

Plaats: Utrecht

Gaat jouw hart sneller kloppen van duurzame klimaatoplossingen en beschik jij over de juiste kennis om klanten van het juiste advies te voorzien? Lees dan snel verder!

Executive / Management Assistant (interim of in loondienst) 20 - 32 uur

Plaats: Amsterdam

Heb jij ervaring als Management Assistent of PA en ben je toe aan een nieuwe zelfstandige uitdaging op interim basis of in loondienst? Lees dan Snel verder!

Administratief Medewerker (32 uur)

Plaats: regio Leiden

Als Administratief Medewerker Data Management beheer je samen met je collega's de verschillende databases binnen de organisatie en houd je de kwaliteit van de gegevens op het hoogste niveau. Daarvoor overzie je de processen, organiseer je datastromen en zorg je voor nauwkeurige input en uitput van gegevens.

Inside Sales Medewerker (scheepvaart)

Plaats: regio Zwijndrecht

Voor een gezellig en ambitieus familiebedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een commerciële duizendpoot met interesse in de maritieme sector.

Badkamer Ontwerper

Plaats: regio Leiden

Creatieve en klantgerichte functie bij een warm en gezellig familiebedrijf, wat zich richt op het luxe en exclusieve segment.

Planner bedrijfsbureau

Plaats: regio Bodegraven

Ben jij een communicatief sterke aanpakker? Vind jij het een uitdaging om planwerkzaamheden in goede banen te leiden en vind je het leuk om veel met collega's samen te werken? Lees dan snel verder!

Accountmanager buitendienst LED verlichting

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Voor een dynamisch en groeiende groothandel in professionele verlichting zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager!

Monteur Assemblage / Spuiter

Plaats: regio Leiden

Als Monteur Assemblage bouw je dagelijks verschillende varianten van de miljoenen pompuitvoeringen die dit bedrijf kan samenstellen. Je bent daarbij samen met je collega's aan de baan verantwoordelijk voor de opbouw van de hele pomp, van voetstuk tot aandrijving en het testen en verpakken.

Outbound Klantenservice Medewerker

Plaats: Amsterdam

Leerzame en dynamische startersfunctie, waarin je jezelf commercieel kunt ontwikkelen en je de kans krijgt om door te groeien bij een succesvol bedrijf!

Verkoop binnendienst LED verlichting Duitste markt

Plaats: regio Alphen aan den Rijn

Mooie uitdagende functie bij ambitieus en groeiend bedrijf voor commerciële kandidaat met een goede beheersing van de Duitse taal!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-10 van 30

TYPISCH SAGIUS

  • Fee van slechts 17%
  • Wij regelen het voor u
  • No Cure No Pay
  • Garantieregeling

Schrijf je nu in:

Gebruik dit formulier om je in te schrijven als werk zoekende bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields

Plaats nieuwe vacature:

Gebruik dit formulier om een neiuwe vacature te plaatsen bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields