Vacatures

Adviseur Drinkwaterkwaliteit / Legionellapreventie

Plaats: Noord-Brabant

Afwisselende en zelfstandige adviesfunctie voor een kandidaat met kennis van legionellapreventie of drinkwater installaties! We zijn op zoek naar kandidaten in diverse regio’s in Nederland.

Contractmanager

Plaats: regio Gouda

Perfecte uitdaging voor een “Pietje Precies”, die als Contractmanager een vakkundige gesprekspartner is voor klanten en een kei is in projectadministratie!

Werkvoorbereider / Service Coördinator

Plaats: regio Leiden

Voor deze functie zoeken we een communicatieve duizendpoot voor het technisch beoordelen van storingen/ opdrachten en ervoor zorg dragen dat de monteurs de juiste materialen bij zich hebben.

Projectleider Legionellapreventie

Plaats: regio Gouda

Mooie vervolgstap voor Adviseurs Legionellapreventie, waarbij je als vakspecialist werkzaam bent voor de opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf.

Servicemonteur regio Zeeland (wtb, elektro of vergelijkbaar)

Plaats: regio Bergen op Zoom

Gezocht: een Servicemonteur die klanten in de regio Zeeland (van Renesse tot Roosendaal en van Hellevoetsluis tot Bergen op Zoom) gaat ondersteunen. Je bent het merendeel van je tijd bezig met het onderhoud van schoon- en vuilwaterpompen. Daarnaast ben je inzetbaar als storingsmonteur.

Servicecoördinator

Plaats: regio Gouda

Voor deze functie zoeken we een communicatieve duizendpoot voor het technisch beoordelen van storingen/ opdrachten, die er ook voor zorgt, dat de monteurs de juiste materialen bij zich hebben.

Verkoper Binnendienst

Plaats: regio Leiden

Als Verkoper Binnendienst ben jij de spil in het verkoopproces. Door een goede relatie met klanten op te bouwen, overtuig je met jouw technische adviezen en offertes (nieuwe) relaties van onze producten en diensten.

Planner Bedrijfsbureau

Plaats: regio Bodegraven

Mooie baan voor een communicatief sterke aanpakker om de planwerkzaamheden in goede banen te kunnen leiden, die het leuk vindt om veel met collega's samen te werken en veel contact te hebben.

Data System Specialist

Plaats: regio Leiden

Om data uit verschillende bronnen op de meest optimale manier te verwerken, organiseren en onderhouden, zoeken we voor onze opdrachtgever een gestructureerde collega met creativiteit, overtuigingskracht en een sterk analytisch vermogen.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

TYPISCH SAGIUS

  • Fee van slechts 15%
  • Wij regelen het voor u
  • No Cure No Pay
  • Garantieregeling

Schrijf je nu in:

Gebruik dit formulier om je in te schrijven als werk zoekende bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields

Plaats nieuwe vacature:

Gebruik dit formulier om een neiuwe vacature te plaatsen bij Sagius Werving & Selectie.

* required Fields